Webinar bekijken

BTW in de zorg

120 minuten | € 49

BTW roept in de praktijk altijd veel vragen op. BTW staat immers bekend als de meest ingewikkelde belastingsoort in Nederland. Een fout is dus snel gemaakt. En niemand zit te wachten op hoge boetes en naheffingen van de Belastingdienst. De veranderingen in de zorg leiden tot veel BTW-gerelateerde vragen. De BTW-regelgeving is heel complex en er wordt in de praktijk snel vanuit gegaan dat een BTW-vrijstelling van toepassing is. Tijdens het webinar BTW in de zorg wordt u wegwijs gemaakt in de complexe BTW-regelgeving in de zorgbranche. Naast de hoofdlijnen komen ook verschillende uitzonderingen aan bod. Na het webinar kunt u financiële BTW risico’s onderkennen en kunt u voordelen beter benutten.

Ter voorbereiding kunt u het memo BTW en medische vrijstelling; nog steeds niet genezen?! bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen het memo voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Let op: onderstaande video is een preview. Vul het formulier hiernaast in om het complete webinar te bestellen en te bekijken.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.