Webinar bekijken

BTW en BUA

105 minuten | € 49

BTW en BUA; bent u in control? U moet een BUA-berekening opnemen in de administratie als uw organisatie personeel in dienst heeft of als u relatiegeschenken verstrekt. Uit de BUA-berekening blijkt of er een BUA-correctie gemaakt moet worden. Voor kosten die zowel een zakelijk als een privékarakter hebben, is bepaald dat de BTW in eerste instantie aftrekbaar is maar dat in het laatste belastingtijdvak van het boekjaar een correctie moet worden aangegeven. Of er een BTW-correctie plaats moet vinden, hangt onder andere af van de vraag of het privé-voordeel van de werknemer of relatie groter dan € 227,-  exclusief BTW is.

 

Ter voorbereiding kunt u het memo BTW en BUA bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen het memo voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Let op: onderstaande video is een preview. Vul het formulier hiernaast in om het complete webinar te bestellen en te bekijken.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.