Webinar bekijken

BTW en factuurvereisten

105 minuten | € 49

De factuur neemt een belangrijke plaats in de BTW wetgeving. Niet in de laatste plaats omdat BTW slechts aftrekbaar is indien de BTW op een voorgeschreven wijze op de inkoopfactuur in rekening is gebracht. De ontvanger van een inkoopfactuur heeft een zekere onderzoeksplicht naar de juistheid van de factuur. De factuurontvanger moet beoordelen of de factuur juist is en moet bij het constateren van gebreken zijn leverancier om een correcte factuur vragen.

Daarnaast is het versturen van digitale verkoopfacturen steeds populairder. Waar moet u als factuurverzender op letten en hoe stapt u eventueel over op elektronisch factureren? Hoe zit het met de verzuimboetes die de Belastingdienst kan opleggen bij het niet uitreiken van of bij een onjuiste factuur? Bij stelselmatig verzuim kunnen deze boetes oplopen tot € 5.514,- Kijk dit webinar terug en u heeft u een groter signaleringsvermogen en BTW bewustzijn.

Bestel voor meer informatie of als naslagwerk ook het memo BTW en factureringsregels, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanvraag en wij sturen dit digitaal in PDF naar u toe.

Bij de aanschaf van dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Let op: onderstaande video is een preview. Vul het formulier hiernaast in om het complete webinar te bestellen en te bekijken.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.