Webinar bekijken

BTW en praktische tips voor de aangifte

110 minuten | € 49

Het is belangrijk een juiste, tijdige en volledige BTW aangifte in te dienen. Is de BTW-aangifte niet correct of niet tijdig ingediend dan loopt u het risico te veel of te weinig BTW te betalen.

Wat zijn de aandachtspunten en valkuilen bij het opstellen van de BTW-aangifte? Waar loopt u in de praktijk tegenaan? Het webinar gaat in op alle zaken die van belang zijn voor het efficiënt en juist indienen van een BTW-aangifte. Kijk het webinar terug en u bent weer helemaal op de hoogte over alle ins en outs omtrent de BTW aangifte.

Bestel voor meer informatie of als naslagwerk ook het memo BTW en laatste aangifte, suppletie en boete, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanvraag en wij sturen dit digitaal in PDF naar u toe.

Bij de aanschaf van dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Let op: onderstaande video is een preview. Vul het formulier hiernaast in om het complete webinar te bestellen en te bekijken.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.