Webinar bekijken

BTW en onderwijs

90 minuten | € 49

Bent u op de hoogte van BTW kansen en risico’s die spelen bij onderwijsinstellingen? Weet u dat BTW soms kan leiden tot een financieel voordeel, maar hoe bereikt u dat? Kunt u de constante stroom aan jurisprudentie op dit vlak nog bijhouden?

Zoals u ziet: BTW en onderwijs is een veelbesproken en complex onderwerp voor veel onderwijsinstellingen en ondernemers. In dit praktijkgerichte webinar gaat u samen met een ervaren BTW adviseur het hele BTW speelveld af. Kijk het webinar terug en u bent weer helemaal op de hoogte over de laatste BTW ontwikkelingen met betrekking tot de praktische toepassing van de BTW en de met BTW samenhangende kansen en risico’s. Dit zorgt ervoor dat uw onderwijsinstelling de BTW beter gaat beheersen.

Bestel voor meer informatie of als naslagwerk ook het memo BTW en onderwijsvrijstelling, met maar liefst € 25,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanvraag en wij sturen dit digitaal in PDF naar u toe.

Bij de aanschaf van dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Let op: onderstaande video is een preview. Vul het formulier hiernaast in om het complete webinar te bestellen en te bekijken.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.