Webinar bekijken

BTW en goederenlevering naar het buitenland

110 minuten | € 49

Doet uw organisatie veel zaken met het buitenland, dan heeft u te maken met allerlei complexe BTW-regels. Bij internationale leveringen moet een BTW ondernemer altijd extra opletten hoeveel BTW verschuldigd is.

Het is belangrijk dat u goed op de hoogte bent van alle regels en geen fouten maakt in de BTW-aangifte. Uiteraard komt de Brexit en de nieuwe BTW regelgeving vanaf 1 juli 2021 ook aan bod tijdens dit webinar vol met praktijkvoorbeelden. Kijk het webinar terug en u bent weer helemaal op de hoogte over de laatste BTW ontwikkelingen met betrekking tot internationaal zakendoen.

Bestel voor meer informatie of als naslagwerk ook het memo BTW en buitenland, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanvraag en wij sturen dit digitaal in PDF naar u toe.

Bij de aanschaf van dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Let op: onderstaande video is een preview. Vul het formulier hiernaast in om het complete webinar te bestellen en te bekijken.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.