Webinar bekijken

Laatste BTW aangifte

90 minuten | € 49

Een nieuw jaar betekent ook het indienen van de laatste BTW aangifte 2021. Voor deze laatste BTW aangifte gelden een aantal aanvullende aandachtspunten. Zijn alle privé aspecten verwerkt zoals BTW op telefoongebruik en de auto? Wij bespreken tijdens het webinar de belangrijkste aandachtspunten. Begin het nieuwe jaar goed en u bent na dit webinar weer helemaal op de hoogte om de laatste BTW aangifte van 2021 juist en volledig in te dienen. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen, u kunt uw vragen ook vooraf aangeven zodat deze tijdens het webinar aan de orde komen.

 

Ter voorbereiding kunt u ook het memo BTW en laatste aangifte, suppletie en boete bestellen, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding en wij sturen dit voorafgaand aan het webinar digitaal in PDF naar u toe.

Bij aanmelding voor dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.