Webinar bekijken

BTW en de nieuwe e-commerceregelgeving per 1 juli 2021

110 minuten | € 49

Webshopeigenaren staat een grote verandering te wachten. De BTW regeling omtrent e-commerce wordt met ingang van 1 juli 2021 gewijzigd en deze wijzigingen kunnen gevolgen hebben voor iedereen die actief is in de online business, iedereen die goederen levert of digitale diensten verricht aan consumenten in andere landen.

De BTW wijzigingen kunnen ook gevolgen hebben voor BTW ondernemers die dropshippen. Het is van belang u vooraf goed te verdiepen in deze BTW wijzigingen omdat de nieuwe wijzigingen niet eenvoudig zijn. Kijk het webinar terug en u bent weer helemaal op de hoogte van de nieuwste BTW ontwikkelingen op het gebied van e-commerce.

Bestel voor meer informatie of als naslagwerk ook het memo BTW en buitenland, met maar liefst € 100,- korting. De totaalprijs voor het webinar en de memo bedraagt dan € 99,- exclusief BTW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanvraag en wij sturen dit digitaal in PDF naar u toe.

Bij de aanschaf van dit webinar kunt u ook kiezen voor het ontvangen van een deelnemerscertificaat, ten behoeve van uw jaarlijkse PE-punten. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw gegevens in het formulier. De kosten voor een deelnemerscertificaat bedragen € 5,- exclusief BTW.

Let op: onderstaande video is een preview. Vul het formulier hiernaast in om het complete webinar te bestellen en te bekijken.

Webinar kopen

Vul hieronder uw gegevens is om dit webinar te kopen. Na invullen ontvangt u een factuur en na betaling kunt u het webinar bekijken.